www.webdeveloper.com

Search:

Type: Posts; User: thewebiphyer

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Resource interpreted as Image but transferred with MIME type text/html

    I'm getting this error all of the sudden from the console and my all the images except 1 are not loading.

    "Resource interpreted as Image but transferred with MIME type text/html: [path/to/file]...
  2. AJAX running a php script with ajax w/o post or get

    Hello!

    I sure hope this is possible, but I need to run the php line listed after a certain amount of time AFTER the page loads. here is my ajax:


    function expire(){
    $.ajax({
    type:...
  3. How would I pull off this layout with bootstraps grid system?

    Here is the design I currently have. I'm trying to convert it to bootstrap.

    16377

    But this is what it looks like
    16379

    This is my html:
  4. Replies
    11
    Views
    1,102

    Lol I actually did put that line of code in.. go...

    Lol I actually did put that line of code in.. go look at it again.. it's commented out accidentally in this thread but it's there.. either way.. hope someone else can look at this and find their...
  5. Replies
    11
    Views
    1,102

    Ah. I found the problem. Writing the...

    Ah. I found the problem. Writing the require_once "file.php" as require_once("file.php"); solved it and still allows me to use header("location: bla bla bla")
  6. Replies
    11
    Views
    1,102

    Okay I tried putting in the include files and the...

    Okay I tried putting in the include files and the page displayed fine with the includes but the setcookie commands still aren't working. I have to get that to work somehow. now I'm getting
    ...
  7. Replies
    11
    Views
    1,102

    Good heavens why didn't I think of that? I guess...

    Good heavens why didn't I think of that? I guess I just got so used to using headers for redirects that I never thought of doing it with includes. I'll definitely give that a shot. When I get back...
  8. Replies
    11
    Views
    1,102

    Problem with headers being sent

    I'm getting the following error when I try to run a login script:

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /path/to/folder/login.php:3) in...
  9. I found out that there was a previous block...

    I found out that there was a previous block testing this - if(isset($_GET['logout'])) - that wasn't closed and, therefore, wasn't allowing a post method to even be tested for. sorry for the waste...
  10. server request method if statement not working

    this totally doesn't make sense but the following php...



    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
    //code
    }else{
    echo $_POST['username'];
    }
  11. well okay then if no one is going to respond then...

    well okay then if no one is going to respond then forget it... I'll just unsubscribe from this i guess
  12. really? noone? I also found out that my problem...

    really? noone? I also found out that my problem only happens when certain users are logged in... REALLY confusing
  13. I am iterating on a multidimensional array which...

    I am iterating on a multidimensional array which contains information about users posts.

    I took at look at $post['username']... I'm not sure if the problem I'm having lies in the...
  14. sorry it took me so long to respond... I will be...

    sorry it took me so long to respond... I will be looking at what you said nogdog... I have a lot of projects going.. I'll let you know what i find
  15. before I do... is the code I have posted not...

    before I do... is the code I have posted not providing sufficient details to find the solution? I get very protective of my code so I don't like posting more than is absolutely necessary
  16. foreach loop confusion, condition passing but code doesn't render?

    I have a page where I'm using a foreach loop to cycle through users posts. The code for the text posts are rendering just fine, but what I don't get is a weird glitch in the video submissions.
    ...
  17. visibility issues with overflow in IE

    I think as developers most of us can agree that Internet Explorer is... well... basically the epitome of evil in the world of web browsers. But here is my dilemma.

    In the included screenshots you...
  18. if found out that the part it's not getting past...

    if found out that the part it's not getting past is the email validation section... I'm horrible with regular expressions so I tried googling regex's for an email and none of the result that looked...
  19. $db->query not working.. is it a sql error or something else?

    I have tried tweaking this code in every way imaginable (to me at least) with no success.. the query does not insert the data into my db so my form still does not work.. help???


    ...
  20. Replies
    2
    Views
    1,058

    Oh my heck... lol i feel stupid now... yea it was...

    Oh my heck... lol i feel stupid now... yea it was my lack of enctype='multipart/form-data'. thanks a ton for that... silly dumb mistakes... I've done this before so I don't know why i forgot that. ...
  21. Replies
    2
    Views
    1,058

    [RESOLVED] uploading images

    having trouble figuring out why this won't work. the picture doesn't appear in the directory afterwards and instead of a file path string in the db, it just says null in the next row in the db

    ...
  22. Replies
    3
    Views
    1,013

    tried that... it didn't work

    tried that... it didn't work
  23. Replies
    3
    Views
    1,013

    cookie name issues

    Okay so I'm running this script to set a cookie with the same name as the username of the person who logs in, but when I check my cookies after I run the script, the only cookie that is set from the...
  24. Replies
    0
    Views
    1,795

    jQuery animate not working properly

    in the following code i'm trying to get it so that the div in the html moves to the left as indicated when clicked and back to the right when clicked again, but when i click it a second time, it...
  25. Replies
    1
    Views
    3,291

    [RESOLVED] gradient syntax issue?

    here is the gradient css i have, but it doesn't work in IE9.. I'm confused



    background: -moz-linear-gradient(top, #ffffff 0%, #dddd00 100%);
    background: -webkit-gradient(linear, left top, left...
Results 1 to 25 of 84
Page 1 of 4 1 2 3 4
HTML5 Development Center



Recent Articles