www.webdeveloper.com
Results 1 to 3 of 3

Thread: [RESOLVED] IE Display Issue

  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    215

    resolved [RESOLVED] IE Display Issue

    I have a website the looks fine in most browsers (firefox, sarafri, konquer) but doesn't look right In IE.

    URL: http://wow.lacledeslan.com

    I am assuming it's a problem w/ CSS2. The website itself is Joomla (the CMS) and the theme is simple a modified version of a Joomla theme (which looks fine in IE). I am assuming I broke it when I made my modifications to it but I cannot figure out what I did to break it.

    Any advice would be greatly appreciated.

    Thank you in advanced!
    Last edited by Dudsmack; 03-31-2006 at 12:43 PM.
    #define TRUE FALSE
    //Happy debugging suckers

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Jerryville, Tejas
    Posts
    11,715
    There are some improperly placed divs the might be getting you:
    line 19 column 7 - Warning: discarding unexpected </div>
    line 16 column 2 - Warning: <div> isn't allowed in <table> elements
    line 16 column 2 - Warning: <div> isn't allowed in <table> elements
    line 16 column 2 - Warning: <div> isn't allowed in <table> elements
    line 16 column 2 - Warning: <div> isn't allowed in <table> elements
    line 400 column 5 - Warning: discarding unexpected </td>
    line 401 column 4 - Warning: discarding unexpected </tr>
    line 13 column 1 - Warning: <body> proprietary attribute "marginwidth"
    line 13 column 1 - Warning: <body> proprietary attribute "marginheight"
    line 13 column 1 - Warning: <body> proprietary attribute "leftmargin"
    line 13 column 1 - Warning: <body> proprietary attribute "rightmargin"
    line 13 column 1 - Warning: <body> proprietary attribute "topmargin"
    line 13 column 1 - Warning: <body> proprietary attribute "bottommargin"
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it." Brian W. Kernighan

  3. #3
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,040
    You are using the xml prologue which IE will choke on and go to quirks mode. Remove <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles