www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hoverbox issue with IE

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1

    Hoverbox issue with IE

    Hey guys, newbie here.

    I'm currently working on a site that's implementing Nathan Smith's Hoverbox Image Gallery. It seems to work fine in Firefox, but for some reason the hover does not work in IE. I've been racking my brain trying to figure it out. I'm sure it's probably something stupid that I overlooked.

    If anyone here can check out my code and help me out, I would really appreciate it.

    html -
    http://hrunderground.com/dev/dv01/ar...son/index.html

    main css - (hoverbox code at the bottom)
    http://hrunderground.com/dev/dv01/styles/main-green.css

    ie css -
    http://hrunderground.com/dev/dv01/styles/ie.css

    Thanks in advance for any help. cheers.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Jerryville, Tejas
    Posts
    11,715
    Works in Fx15 and IE6 for me.
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it." Brian W. Kernighan

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles