dcsimg
www.webdeveloper.com
Results 1 to 6 of 6

Thread: FlipFlop script does not work...

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4

    FlipFlop script does not work...

    Hi, need some help here. I am designing a website in MSIE. Copied the Image Effect: Flipflop from this website. It works when I PREVIEW the function but when I PUBLISH the site, no image is shown. ONLY shows Flipflop motion.

    The picture is 150 x 150 pixels.

    Please assist.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    21,654
    The image(s) path is probably incorrect.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4
    but other all the .gif files are saved under the same folder. moreover, the still pictures appear except for the flipflop ones.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    21,654
    Can you give a link?

  5. #5
    Join Date
    May 2004
    Location
    FL
    Posts
    3,453
    For the record, here is the original script .

  6. #6
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    4
    Thanks Fanf and LeeU.
    It somehow works after I reboot my laptop.
    Hmm...weird.
    But anyhow, thanks for the useful advise.
    This site is great!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles