www.webdeveloper.com
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43

Thread: search engine

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28

    Exclamation search engine

    i need help on building search engine that can integrate information from other search engine.please help me...

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    2,115
    Whom is the other search engine? Do you have access to this search engine's database, etc?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    that is the problem...i need to integrate data from citeseer n obviously...i dont have the access to its database..can u help me?i need to make it like google...search into other search engine, merge the results.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    2,115
    When you speak of citeseer, are you referring to The scientific literature digital library?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    yes...u r correct.that citeseer.can u help me?to retrieve the data from citeseer?

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    2,115
    As the site uses the GET method of data encoding you could pass your query as
    http://citeseer.ist.psu.edu/cis?q=<query>
    include various other parameters (i.e. cs=). Then you would read the dynamically created page, focusing and extracting the results. This extracting process would simply read all results into a local format which you could then redisplay and reformat yourself.
    Please note: Such replication may infringe certain copyright laws and therefore should not be practiced without strict permission from the site owner or collectively Citeseer.

  7. #7
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    sorry..i didnt get that.i mean...where to put the "http://citeseer.ist.psu.edu/cis?q=<query>" in my codes?im really stuck here

  8. #8
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    what is cs stands for?is it really just like that?ive try everything,but still cannot send my query to citeseer.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    2,115
    Ok, firstly: What (if any) server-side technologies (PHP, ASP, JAVA, CGI-PERL, ColdFusion, etc.) do you have available to you?

  10. #10
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    im using php..

  11. #11
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    2,115
    Try this little php script:
    PHP Code:
    <?php

    if(!isset($_GET['q']) || empty($_GET['q']))
    {
        echo <<<form
    <form action="{$_SERVER['REQUEST_URI']}" method="get">
    <input type="text" name="q">
    <input type="submit" name="submit" value="Search">
    </form>
    form;
    }

    else
    {
        echo 
    readfile("http://citeseer.ist.psu.edu/cis?q={$_GET['q']}");
    }

    ?>

  12. #12
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    while implementing this scripts,an error occured on line 5 (echo <<<form ) and line 10(form).y?n how to solve it?

  13. #13
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    the form tag cannot be inside the php scripts..how 2 solve this?

  14. #14
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gold Coast, Australia
    Posts
    2,115
    For such an error to be trigged I am led to believe that you do not have Heredoc syntax support ad therefore are running on an ancient version of PHP (like < version 4), try this script instead:
    PHP Code:
    <?php

    if(!isset($_GET['q']) || empty($_GET['q']))
    {    
        
    $self $HTTP_GET_VARS['PHP_SELF'];
       echo 
    "<form action=\"$self\" method=\"get\">\n<input type=\"text\" name=\"q\">\n<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search\">\n</form>\n";
    }

    else
    {
        
    $q $HTTP_GET_VARS['q'];
        echo 
    readfile("http://citeseer.ist.psu.edu/cis?q=$q");
    }

    ?>

  15. #15
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    28
    new problem exists

    Warning: readfile("http://citeseer.ist.psu.edu/cis?q=information integration") - No error in c:\apache\htdocs\cari.php on line 12

    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in c:\apache\htdocs\cari.php on line 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles