dcsimg
www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: trouble playing wmv

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1

    Question trouble playing wmv

    I embed a wmv file on my site, the problem is that windows media player opens up and plays the video, I just want to see the start, stop and volume controls. Here is the code I am using.

    <!-- begin embedded WindowsMedia file... -->
    <table border='0' cellpadding='0' align="center">
    <tr><td>
    <OBJECT id='mediaPlayer' width="320" height="240"
    classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95'
    codebase='http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701'
    standby='Loading Microsoft Windows Media Player components...' type='application/x-oleobject'>
    <param name='fileName' value="http://site name.com/folder/filename.wmv">
    <param name='animationatStart' value='true'>
    <param name='transparentatStart' value='true'>
    <param name='autoStart' value="true">
    <param name='showControls' value="true">
    <param name='loop' value="true">
    <EMBED type='application/x-mplayer2'
    pluginspage='http://microsoft.com/windows/mediaplayer/en/download/'
    id='mediaPlayer' name='mediaPlayer' displaysize='4' autosize='-1'
    bgcolor='darkblue' showcontrols="false" showtracker='-1'
    showdisplay='0' showstatusbar='-1' videoborder3d='-1' width="320" height="240"
    src="http://name.com/folder/filename.wmv" autostart="true" designtimesp='5311' loop="true">
    </EMBED>
    </OBJECT>
    </td></tr>
    <!-- ...end embedded WindowsMedia file -->
    <!-- begin link to launch external media player... -->
    <tr><td align='center'>
    <a href="http://site name.com/folder/filename.wmv" style='font-size: 85%;' target='_blank'>Launch in external player</a>
    <!-- ...end link to launch external media player... -->
    </td></tr>
    </table>

    Can some one help explain why win media has to open?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1
    i am using that same code but my video dosent play but i have the controls????

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles