www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: homepage went blank

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    31

    homepage went blank

    hello

    my website has now been up for almost 2 years and everything has been going quite well.

    however, recently i have been facing an issue that is effecting my website largely.

    when i type the URL of my website (www.dbz-zone.org) , it takes me to a blank white page with nothing on it, however when i type the URL of my site with the exact homepage reference it works fine. (www.dbz-zone.org/index.php)

    normally when i type the URL of my site (www.dbz-zone.org) it takes me directly to my home page but now it just displays a blank white page. i want it back to the way it was but im not sure how to fix it. it had only started happening recently. i am not sure why this is happening and what may have triggered it to start happening.

    does anyone know of a way to fix this issue? thanks alot in advance!

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    6,275
    Thread moved to server management forum.

    I tried both of your links and they show the same page, I suppose either the issue resolved itself or you figured it out.
    Every fight is a food fight when you’re a cannibal.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles