www.webdeveloper.com
Results 1 to 4 of 4

Thread: [RESOLVED] Link Redirected in Navigation

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8

    resolved [RESOLVED] Link Redirected in Navigation

    I hope someone can help me with this. I have searched and tried everything I can think of but have had no success.

    This is the situation:

    I move my install of Wordpress from a subdomain to the main root site directory “mydomain.com”. I am using wordpress as a CMS for this site that also includes a blog page. Everything is working fine except my navigational link to the blog page.

    When I click on the link about it goes to "www.mydomain.com/about" This works the same for the other pages like home, contact, and FAQ’s except for the page labeled blog.

    When I hover over the link to the blog page it shows the correct path at the bottom of the browser. Once I click it the path at the bottom switches to the subdomains address “blog.mydomain.com/blog” (it’s being re-directed to the subdomain). The blog.mydomain.com/blog page is then rendered. The weird thing is the path in the address bar is mydomain.com/blog and not the path to the page that is actually being seen.

    I don’t want any part of the site to use the subdomain anymore. I need to delete the subdomain and only use the root directory for the entire site.

    I’m also using permalinks. If I use the default selection, the blog link seems to go to the blog file on mydomain.com/blog rather than the subdomain as intended. But I need to use pretty permalinks showing the pages name and when set to do that the blog link malfunctions.

    Things I have tried:

    I deleted the .htaccess file info and had WP re-generate it by re-saving the permalink info. Prior to doing this I set permissions to 666 and also tried 777 on the .htaccess file.

    I have run a “find and replace search” on all directory files looking for traces of the subdomain name and found nothing.

    I did a search in the database and also found no traces of the subdomain. Every thing was switched to the root directories domain name “mydomain.com”

    Please, does anyone know how the link to my blog page is directing me to and loading the subdomain file and still showing the correct file path to the root directory in the browsers address bar?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    56
    Do you possibly have an htaccess file somewhere that is redirecting any 404 errors to this page?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    I double checked and found no redirect.

    Any other suggestions?
    thanks

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Problem Solved:
    I deleted the subdomain and re-saved permalinks. Go figure?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles