dcsimg
www.webdeveloper.com
Results 1 to 6 of 6

Thread: Some images not showing up

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3

    Some images not showing up

    I have a moderately sized site and some of the images are not showing up on some of the pages. This is the site :

    http://truckregister.org/FORHIRE%20O...E/ALABAMA.html

    I have had to do quite a bit of editting and something must have gone wrong. There is also another page (Maryland) at that site that won't even load. When I looked at the url, it is pointing to the file on my computer instead of the server where the site is.
    Any ideas?
    Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Frankfort, KY, USA
    Posts
    6,167
    How are you updating these pages? Perhaps your editor is using your computer's full file system as the reference for the path, rather than just the website's folder.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3

    Used GoLive to synchronise

    I am using GoLive cs2 and used the synchronise all files. It seemed to work ok. Before that I used filezilla to delete the files on the server and then uploaded the new ones.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Frankfort, KY, USA
    Posts
    6,167
    When you insert an image, are you typing the address, or are you browsing the files through some "insert image" interface and then inserting via that?

    I don't have GoLive cs2, but Adobe's CS3 suite; so, I can't advise you on GoLive.

    I'm guessing you need to set up a "site," (if GoLive has that) else, the program is going to treat the inserted images as local, meaning the full file address.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    I am using Adobes image interface but I am also pasting where the image is located on my computer- which is also in a folder of the site.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Frankfort, KY, USA
    Posts
    6,167
    but I am also pasting where the image is located on my computer
    From Windows Explorer? That would be the reason....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles