www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: No nothing about perl but I need some help.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6

    No nothing about perl but I need some help.

    I recently took over working on my company's website since the last person took off.
    We have a simple forum that allows customers to request quotes and from what I believe it uses perl. The page worked perfectly up in till a about a year ago (we really haven't done much to the site lol)
    From what I know it uses's http://www.scriptarchive.com/formmail.html
    The code on the page works and acts fine (like when you don't fill in certain forums)
    But once you will them in you get the error...
    Code:
    CGI Error
    The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.
    I downloaded the "FormMail.pl" file from the sites cgi bin and used a program call "EngiSite" to open it and take a look. There should only be a few lines that needed to be edited and they seem fine. I really dont understand whats going on
    For now I switched over to a simple .php version. But I would like the old one back.
    I have never used perl before so I dont have anything related to it besides that file and engisite program on my pc.
    Google really wasent a help, and I know its probably something stupid. If I left our any information please ask.

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    I cant see a option to edit my post. I forgot to give a link to the site.
    Here is the old version (perl)
    http://sweetvalleyfarms.com/requestinformationOLD.html

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles