www.webdeveloper.com
Results 1 to 5 of 5

Thread: Trouble with IIS 7.0

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA
    Posts
    352

    Angry Trouble with IIS 7.0

    We just got IIS 7 up and running with PHP5.

    Problem is, whenever I try to instantiate a class object, I get this error:

    The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.
    Here is the code in question:

    Code:
    $dbh = new Oracle('user', 'pass','oracle_server');
    Is there any way I can get more detailed errors? I have error_reporting set to E_ALL, yet it doesn't seem to care.

    Thanks for any help I can get.

    Will

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    672
    Does the IIS error log give any clues?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA
    Posts
    352
    I'm pretty new to IIS. Where would I find this?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    672

  5. #5
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA
    Posts
    352
    Seems we're getting this error even if we try to go to a non-existent page. Instead of a 404, we get this...

    Any ideas?

    I'm not sure the friendly-error thing is what I really need because of that.

    And no, haven't received the logs yet... the joys of not working on your own server .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles