www.webdeveloper.com
Results 1 to 4 of 4

Thread: I try to use "SlideShow". It doesn't read my imagines.

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    France
    Posts
    2

    Angry I try to use "SlideShow". It doesn't read my imagines.

    I use SlideShow from CodeLifter in my small site. Probably by image addressing errors,it works OK off line (i.e. in a specific directory containing all the files) but not on the site, where it does not take the images, sited in the same directory as the rest of the code.

    Any suggestions, please? Thanks & regards

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Somewhere behind your screen
    Posts
    1,648
    xxx: Guess Buddhist riddle: "What is the sound of one hand clapping?"
    yyy: facepalm

  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    667
    Without a URL it's rather difficult to answer, but since the images are in the same folder, presumably paths are not involved. Check that the case of the file names matches exactly.
    Y_U U_G_A_E_U_ B_S_A_D_

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    France
    Posts
    2
    SOLVED.
    Thanks to all. It was really an addressing error (lower case instead of upper): didn't see it before.
    I appreciate also the suggestion for firebug.
    Pytagoric

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles