www.webdeveloper.com
Results 1 to 3 of 3

Thread: Flash suddenly not showing

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    14

    Flash suddenly not showing

    Hi,
    a few days ago I spotted that the flash movies on this site are not working any more. Movies are not showing in either IE8 or Firefox and on a variety of machines. I haven't changed anything on any of the pages that I am aware of. I tried re-inserting the movies into the relevant pages and re-uploading the pages and movies to the FTP but this hasn't helped.
    Its most likely something really obvious, but I can't see for looking.
    Thanks guys.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    NW Washington State
    Posts
    1,856
    http://www.pingoart.com/Scripts/AC_RunActiveContent.js
    returns file not found. So it won't work..
    But I'd suggest you just get rid of all that AC_Run and object/embed and just use something simple like this:
    Code:
    <object data="gallery2.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="580" height="300">                    
              	<param name="movie" value="gallery2.swf">
    	        <param name="quality" value="high" />
    </object>
    or better yet, use swfobject... it is a little more complicated... but allows you to add some alternate HTML text content describing your gallery to improve SEO.
    http://code.google.com/p/swfobject/
    Best of luck!
    Eye for Video
    www.cidigitalmedia.com

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    14
    Thanks!
    that worked a treat.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles