Hello,

I have found a few things on this subject but nothing with my situation exactly. And since I can't get it to work, here I am asking you fine people.

Here is the HTML followed by the CSS:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 2.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

<html xlmns="http://www.w3.org/1999/xhtml">


<head>
<title>Universal Layout Project</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="UniversalLayout.css" />
<script type = "text-javascript" src = "java.js"></script>

</head>




<body>
<div id="zmtwo">
</br>

<table id="tblone" border = "1">

<tr><td>Login:&nbsp &nbsp </td><td>UserName</td><td><input type="text" /></td></tr>
<tr><td></td><td>Password</td><td><input type="password" /></td></tr>

</table>

<div id="zmonea"><font color="#ffffff"; size="6px">Here Is A Bunch Of Text</font></div><div id="zmoneb"></div>

<div id="zmone"></div>
</div>

</body>
</html>



#zmtwo {z-index: -2;
display: block;
width: 99%;
height: 1280px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background-color: #00004c;
}

#zmone {z-index: -1;
width: 90%;
height: 880px;
margin-top: 2px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background-color: #ffffff;
}

#tblone {
margin-left: 72%;
margin-top: 10px;
color: #ffffff;


}

a:link {color: #ffffff;}
a:visited {color: #bbbbbb;}

#zmonea {
z-index: -1;
display: block;
margin-left: 5%;
width: 31%;
height: 40px;
background-color: #00004c;
}

#zmoneb {
z-index: -1;
display: block;
margin-left: 45%;
width: 50%;
height: 20px;
background-color: #555555;
}

Ok, so as you can see I have the background color for the entire page set at a z-index of -2 hence the name zmtwo(z minus two). The zmonea (z minus one a) is for whatever I am gonna call my site. So I want the zmoneb (z minus one b, I know you get it, but I am having fun :-) to be a space for the links to the rest of my site. However, I want it to be displayed on the same line as the previous.

I've accomplished the look I want using "&nbsp" but that is just not good coding. I found some float: left stuff, but I can't seem to get it to work right.

Will someone please help me out with this?