So I have set up an iframe in the webpage I made, and there are several buttons to link to other simple web pages that have video embeded in them. In this way the different videos show up in the main pages iframe depending on which button you click, and this seems to work just fine in Firefox (Have yet to test it in IE, I still run XP so I don't have the latest versions). In Chrome however, the iframe shows up, even the play button in the middle shows up from the linked video, but they simply will not play, and I can't say why. I've looked it up, a lot of people seem to have this same issue but I have yet to see a real solution for it. Any ideas?

Here is my coding on the main page.

<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="web.css" />
<script type="text/Javascript" src="web.js" />
</script>
</head>

<body onload="">
<img id="bg" width="1413px" height="710px"src="Images/desktopmediafinal1.jpg" alt="Desktop Background" />

<a href="vid.html" target="frame1"><img id="icon" src="Images/icon1.gif" alt="Icon" /></a>
<a href="vid2.html" target="frame1"><img id="icon2" src="Images/icon2.gif" alt="Icon" /></a>
<iframe id="frame" src="vid.html" name="frame1" alt="Video Screen"></iframe>
</body>
</html>


And the video page:

<html>
<head>
</head>

<body>
<iframe width="1029" height="375" src="http://www.youtube.com/embed/4z9TdDCWN7g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
</body>
<html>

Very simple, but it's made to look like a computer monitor playing Windows Media Player, with the iframe being where the video would show, and the desktop icons are the buttons to click for each corrosponding video.

I read something about meta tags possibly being able to help but I'll be honest, I'm still a bit new at this and don't really understand meta tags just yet. Though I suppose now would be a good time to start.