www.webdeveloper.com
Results 1 to 5 of 5

Thread: Works in Safari and Chrome, breaks in Firefox!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3

    Works in Safari and Chrome, breaks in Firefox!

    I'm pretty new at this stuff, but I did get a website up and working. I made some changes today and for the life of me I can't figure out why it breaks in Firefox! I've tested it in safari, opera, and chrome and it looks fine, but it breaks something awful in firefox! Any help would be greatly appreciated.

    Website

    CSS

    #u4635-3
    {
    z-index:39;
    width: 458px;
    height: 540px;
    position:relative;
    left: 15px;
    overflow:auto;
    font-family: "Goudy Old Style";
    font-size: 16px;
    color:#999;
    top:100px;

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    NW Washington State
    Posts
    1,856
    Could be a number of things... you didn't specify exactly what the problem was. Here is my 2 cents worth:
    First fix the:
    Line 184, Column 8: end tag for element "div" which is not open
    by validating page here:
    http://validator.w3.org/
    sometimes it's the extra or unclosed tag that really screws up a page.
    Second, you are using a declared position (position:relative) along with the z-index. But unless you understand and apply the "Parent Rule", you can have some really weird display. See my full discussion of z-index and declared position here:
    http://www.webdeveloper.com/forum/sh...d.php?t=259371
    Best wishes,
    EfV

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    I've narrowed it down. I've fixed the div problem and narrowed it down to the "top" property. For some reason if I change that property I can fix it in firefox, but then it breaks in safari,chrome, and opera.

    What could I supply here to help get my problem solved?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    NW Washington State
    Posts
    1,856
    Describe in detail exactly what and where things are "broken".
    I see a slide show in FF but not in IE. What else is broke?
    EfV

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Actually I fixed the problem that had been plaguing me, but now you've mentioned another problem that I don't have on my end. The slideshow works for me across all browsers, is it broken on your end?

    Also, is there a way to make the overflow:auto; scrollbars transparent in firefox. They show up transparent in across the other 3 browsers. This may be a default setting in ff.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles