dcsimg
www.webdeveloper.com
Results 1 to 9 of 9

Thread: [RESOLVED] Content disappearing in Google Chrome

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    17

    resolved [RESOLVED] Content disappearing in Google Chrome

    Hello,

    I have a serious issue which I can seem to wrap my head around. I know next to nothing about website design/development but after learning off and on for few months, I managed to create a website using Dreamweaver. I thought everything was working smoothly until I tested the site on Google Chrome. Please check it out on Firefox, then on Chrome. Most of the important content does not show up and only one page "services" displays what it's supposed to. I just can't seem to figure out why but my theory is that it has something to do with the CSS.

    I'm sure this may be something trivial for a seasoned designer. I would really appreciate the help!

    Website: Khangp.com

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    2,632
    The text in your content area of your home page really should be actual text. Saying that, here's some links for ideas.

    Scroll towards the bottom
    http://stackoverflow.com/questions/8...me-and-firefox

    http://productforums.google.com/foru...lp/6VG2hG7FExo

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Posts
    17
    Thanks for the suggestion. Actually, initially I was going to do that but due to the lack of font options, I decided to use Fireworks and make it more personalized. I will definitely consider it.

    But I need to address the problem with chrome first. I don't know what's going on.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    2,632
    The text looks like a fairly standard sans type font so I guess I don't see the need to make the content an image. Also, using images for typical text content makes it much harder for Google search results. If you want people to find you via search, you are making it more difficult. There is also the matter than it will make your site load slower as well.

  5. #5
    Join Date
    May 2012
    Posts
    17
    Your point is well taken, but the matter for which I'm here is more pressing because if people use chrome, they won't even see more than half of the content!

    Can you help in this regard? Chrome is really disrupting everything. It's the only browser out of the three that's having issues.

  6. #6
    Join Date
    May 2012
    Posts
    17
    Anyone out there?

  7. #7
    Join Date
    May 2012
    Posts
    17
    That was one of the first things I thought of but of course that is not the issue, otherwise, nothing, not even the background that's displaying would show up. Just like all other pics, the background is also a PNG.

  8. #8
    Join Date
    May 2012
    Posts
    17
    Apparently I had some junk CSS in the wrapper div. As soon as I removed it, all elements appeared again!

    So if someone has a problem similar to mine and is specific to chrome, check the CSS for anything that shouldn't be there.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles