www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: .htaccess not always working

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1

    .htaccess not always working

    My site's index.php file is in a /site/ subdirectory so my .htaccess file instructs requests to redirect to pages in that directory. All seems fine from my PC and others but I have also tested it on other computers (on different networks) and the redirect doesn't happen, instead users get a file list including the /site/ subdirectory.

    .htaccess file below...

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /site/
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /site/index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress


    Why is this happening? Is there a workaround so it doesn't happen i.e. can I put an index.php file in the root folder that redirects to /site/index.php?

    Thanks in advance
    Dan

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    MN
    Posts
    440
    Not sure about all of your directives in .htaccess.

    But you might add:

    DirectoryIndex index.php index.html

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles