www.webdeveloper.com
Results 1 to 4 of 4

Thread: [RESOLVED] 'Simple' CSS issue...please help!

  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    36

    resolved [RESOLVED] 'Simple' CSS issue...please help!

    Hello all!

    I've been racking my brain and can't think of a solution for this 'simple' problem.

    Please view this page - http://www.gymnasticsvillage.com/unifirst/

    Hover over the 'Uniforms & Workwear' and you'll notice a 4px border on the bottom and a nice sliding panel. Now, move your mouse over the panel...border's gone and the panel shifts!

    Is there any way to lock this down? Perhaps another workaround to accomplish the border on hover that won't cause this?

    Thanks so much!

    Len

  2. #2
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    74
    I assume that dropdown menu is CSS based with jQuery as the transition. You have set that 4px border to the bottom of the links at the top. You would need to add the same border to the top of the dropdown menu on mouseover

    It's only a hunch but it should work

  3. #3
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    66
    replace:

    #nav ul li:hover a {
    border-bottom: 4px solid #D1D2D4;
    text-decoration: none;
    }

    with:
    #nav ul:hover li:hover a {
    border-bottom: 4px solid #D1D2D4;
    text-decoration: none;
    }

    I think this should fix it.

    By the ay, I found these errors on your site:

    TypeError: $.mobile._registerInternalEvents is not a function
    [Stopper sur une erreur]

    $.mobile._registerInternalEvents();

    jquery....min.js (ligne 1664)

    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.gymnasticsvillage.com/unifirst/css/images/diapo/pause.png"

    pause.png

    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.gymnasticsvillage.com/unifirst/css/images/diapo/next.png"

    next.png

    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.gymnasticsvillage.com/unifirst/css/images/diapo/prev.png"

    prev.png

    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.gymnasticsvillage.com/unifirst/undefined/"

    /unifi...efined/

    "NetworkError: 404 Not Found - http://www.gymnasticsvillage.com/unifirst/css/images/diapo/play.png"

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    36
    Thanks gudlife!

    This fixed it and thanks for the error heads up...I'm hoping this is due to being on a test server...I purposely just uploaded the files needed to demonstrate this problem.

    Len

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles