www.webdeveloper.com
Results 1 to 3 of 3

Thread: 2 Problems

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13

    2 Problems

    Problem 1:
    Well first of all, my website is still displaying Untitled Document for the title. I have changed my coding to <title>AJStudios - Web Desiner</title>.
    But obviously, each page has its own title. One problem I am unsure on, is what do I put in the title for my template? .

    Problem 2:
    When navigating my website, my website address stays the same, and no matter what page I go on, it will display as www.websitename.com and not www.websitename.com/contact us etc. Is this normal for creating a website in dreamweaver?

    Thanks for any help in advance.

    Website Address: http://www.ajstudios.tk

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Springfield, MO
    Posts
    1,541
    Title in a template in DW is a pain in the rear. I haven't used that tool in years, but you should have a consistent title for your site, for search engine optimization (SEO). In regards to your second problem, no, that isn't normal. You haven't linked something properly.
    Ryan Butler

    Ryan Butler.org

  3. #3
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by AJStudios View Post
    Problem 1:
    Well first of all, my website is still displaying Untitled Document for the title. I have changed my coding to <title>AJStudios - Web Desiner</title>.
    But obviously, each page has its own title. One problem I am unsure on, is what do I put in the title for my template? .

    Problem 2:
    When navigating my website, my website address stays the same, and no matter what page I go on, it will display as www.websitename.com and not www.websitename.com/contact us etc. Is this normal for creating a website in dreamweaver?

    Thanks for any help in advance.

    Website Address: http://www.ajstudios.tk
    All right, so it should be
    Your markup is built on the frame

    <frameset frameborder="NO" border="0" framespacing="0" rows="*">
    ...
    and hence the content of pages opens in a no new page within a frame
    because of this and having both of your problems
    go to link the frame http://ajstudios.orgfree.com everything works fine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles