www.webdeveloper.com
Results 1 to 3 of 3

Thread: [RESOLVED] Made an image preload function, sometimes it doesn't work

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5

    resolved [RESOLVED] Made an image preload function, sometimes it doesn't work

    Hi.
    So I am working on building a site for my friend, and when I started working on it, I cam across a roadbump on the JS-enabled site -- I made it so it would show a loading screen for the website so it will preload some images (say, like, buttons, logo(s), etc), and when you type in localhost (it runs on my local server) without a hash, it works just fine, and when you reload the page when it DOES have a hash (part of the feature, when you reload a page with a hash, it will read the hash, and show you the content related to the hash (say #main will show you the main page)

    I really can't pinpoint it, so I will dump the entire website JS file, and see if you can find anything that I am doing wrong.
    Here are a few screenshots of what happens:

    The site when loaded without a hash suffix (note that the hash automatically is placed on load)-
    http://i.minus.com/ijHYCX8BZ2DxL.png
    The site when reloaded or loaded WITH a hash suffix-
    http://i.minus.com/iCbxKrKVUybdH.png

    And here is the main.js file and a couple of HTML files for your reference to know what the document.getElementById is doing

    the main.js, the content/initMain.html and the index.html files -
    https://docs.google.com/folder/d/0By...ZCYnptek0/edit

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Quick edit:
    I noticed that the screenshots don't show the address -
    the first one without the hash suffix is simply localhost (and on load, it turns into localhost/#main), while the one WITH the hash suffix is localhost/#main

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Fixed: Basically, on the image preload array, I had images/bg.jpg, which is the background, and at the same time, I had images/bg.jpg for the background in CSS, so in essence, I was sending the request twice.
    I just removed the images/bg.jpg from the CSS background section, and it started working again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center

"

"

X vBulletin 4.2.2 Debug Information

  • Page Generation 0.27548 seconds
  • Memory Usage 2,846KB
  • Queries Executed 13 (?)
More Information
Template Usage (32):
  • (1)SHOWTHREAD
  • (1)ad_footer_end
  • (1)ad_footer_start
  • (1)ad_global_above_footer
  • (1)ad_global_below_navbar
  • (1)ad_global_header1
  • (1)ad_global_header2
  • (1)ad_navbar_below
  • (1)ad_showthread_firstpost_sig
  • (1)ad_showthread_firstpost_start
  • (1)ad_thread_first_post_content
  • (1)ad_thread_last_post_content
  • (1)footer
  • (1)forumjump
  • (1)forumrules
  • (1)gobutton
  • (1)header
  • (1)headinclude
  • (1)headinclude_bottom
  • (3)memberaction_dropdown
  • (1)navbar
  • (4)navbar_link
  • (1)navbar_moderation
  • (1)navbar_noticebit
  • (1)navbar_tabs
  • (2)option
  • (3)postbit
  • (3)postbit_onlinestatus
  • (3)postbit_wrapper
  • (1)spacer_close
  • (1)spacer_open
  • (1)tagbit_wrapper 

Phrase Groups Available (6):
  • global
  • inlinemod
  • postbit
  • posting
  • reputationlevel
  • showthread
Included Files (26):
  • ./showthread.php
  • ./global.php
  • ./includes/class_bootstrap.php
  • ./includes/init.php
  • ./includes/class_core.php
  • ./includes/config.php
  • ./includes/functions.php
  • ./includes/functions_navigation.php
  • ./includes/class_friendly_url.php
  • ./includes/class_hook.php
  • ./includes/class_bootstrap_framework.php
  • ./vb/vb.php
  • ./vb/phrase.php
  • ./includes/functions_facebook.php
  • ./includes/functions_calendar.php
  • ./includes/functions_bigthree.php
  • ./includes/class_postbit.php
  • ./includes/class_bbcode.php
  • ./includes/functions_reputation.php
  • ./includes/functions_notice.php
  • ./packages/vbattach/attach.php
  • ./vb/types.php
  • ./vb/cache.php
  • ./vb/cache/db.php
  • ./vb/cache/observer/db.php
  • ./vb/cache/observer.php 

Hooks Called (70):
  • init_startup
  • friendlyurl_resolve_class
  • init_startup_session_setup_start
  • database_pre_fetch_array
  • database_post_fetch_array
  • init_startup_session_setup_complete
  • global_bootstrap_init_start
  • global_bootstrap_init_complete
  • cache_permissions
  • fetch_threadinfo_query
  • fetch_threadinfo
  • fetch_foruminfo
  • load_show_variables
  • load_forum_show_variables
  • global_state_check
  • global_bootstrap_complete
  • global_start
  • style_fetch
  • global_setup_complete
  • showthread_start
  • showthread_getinfo
  • strip_bbcode
  • friendlyurl_clean_fragment
  • friendlyurl_geturl
  • forumjump
  • cache_templates
  • cache_templates_process
  • template_register_var
  • template_render_output
  • fetch_template_start
  • fetch_template_complete
  • parse_templates
  • fetch_musername
  • notices_check_start
  • notices_noticebit
  • process_templates_complete
  • friendlyurl_redirect_canonical
  • showthread_post_start
  • showthread_query_postids
  • showthread_query
  • bbcode_fetch_tags
  • bbcode_create
  • showthread_postbit_create
  • postbit_factory
  • postbit_display_start
  • postbit_imicons
  • bbcode_parse_start
  • bbcode_parse_complete_precache
  • bbcode_parse_complete
  • postbit_display_complete
  • memberaction_dropdown
  • tag_fetchbit_complete
  • forumrules
  • navbits
  • navbits_complete
  • build_navigation_data
  • build_navigation_array
  • check_navigation_permission
  • process_navigation_links_start
  • process_navigation_links_complete
  • set_navigation_menu_element
  • build_navigation_menudata
  • build_navigation_listdata
  • build_navigation_list
  • set_navigation_tab_main
  • set_navigation_tab_fallback
  • navigation_tab_complete
  • fb_like_button
  • showthread_complete
  • page_templates