www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: Help with W3C validation and one error... there is no attribute "itemprop"

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    18

    Help with W3C validation and one error... there is no attribute "itemprop"

    I am trying to get my site to pass the W3C Validation, and I have one error remaining on the below page and I am not sure how to resolve it.

    Validation URL: http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0

    Page URL: http://www.sightseeingtourslondon.co...ours-c-84.html

    The error response is: there is no attribute "itemprop"

    Now this comes from adding in rich snippets into the breadcrumb and it all works fine, is there something simple I can do to resolve this error from a validation side - other than remove the rich snippet text.

    Many thanks!

    Chris

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    chertsey, a small town s.w. of london, england.
    Posts
    1,459
    Hi there cclayton,

    as the old proverb says...


    You can't have your cake and eat it.


    ...or in your case...


    You can't have your breadcrumb and eat it.


    If you wish to use a non existent attribute, then your desire for validation will have to be forfeit.

    coothead

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles