www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug Internet explorer 10 or bad script ?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Versailles, France
    Posts
    1,266

    Bug Internet explorer 10 or bad script ?

    I am working on a console to play or study parts of international daughters (on this page) and fell, it seems, on a IE10 bug.

    The bug appears with a particular game on this page (import the partial game with the button on the bottom-right and play the games,with the arrows or with a click on the select box left, to the moves number 6 black. Two men (cells n 15 and 16) disappear with this 13-19 move between a simple line of the script... I have no problem with IE8, and the recent versions of Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera and Safari ?

    My question : How to overcome this difficulty?

    NB : Sorry for this, a bit obscure inachieved, script and comments in French, the names are often English abbreviations.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Versailles, France
    Posts
    1,266
    Thanks ! Do not search ! I think, I found. The use of offsetLeft and offsetTop (instead of style.left and style.top in the function getPce()) solve the problem...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles