Hi Guys

Can anyone tell me why this will not work when loaded into my browser from my desktop, but does work when I upload it to my server and access the page on my web server?

Code:
<html>
<head>
<script type="text/javascript" language="javascript" src="audio/niftyplayer.js"></script>
</head>

<body>
	
<h1>Nifty Player Javascript Controlled</h1>

<button type="button" onClick="javascript:niftyplayer('niftyPlayer2').play()">Click Me!</button>
<br>

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="165" height="38" id="niftyPlayer1" align="">
<param name="movie" value="audio/niftyplayer.swf?file=audio/sample1.mp3&as=1">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#FFFFFF">
<embed src="audio/niftyplayer.swf?file=audio/sample1.mp3&as=1" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" width="165" height="38" name="niftyPlayer1" align="" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</embed>
</object>  

<!-- This is the second instance, notice the "id" on line 24 and the "name" on line 28 are both "niftyplayer2" -->
<!-- Also notice, the sound file and "as=0" has been changed on lines 25 and 28 -->
<!-- And finally, the width and height have been changed to "0" on lines 24 and 28 to make the player invisible -->
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="0" height="0" id="niftyPlayer2" align="">
<param name="movie" value="audio/niftyplayer.swf?file=audio/sample2.mp3&as=0">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#FFFFFF">
<embed src="audio/niftyplayer.swf?file=audio/sample2.mp3&as=0" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" width="0" height="0" name="niftyPlayer2" align="" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</embed>
</object>  

</body>
</html>

I am sure it is just lack of knowledge on my part!!!