www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: CSS is driving me NUTS!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    TX
    Posts
    94

    CSS is driving me NUTS!

    Check out this link:

    http://www.myeasytv.com/blog/

    YOu can see that there is a grey spot inbetween the bottom of the facebook and the top of the body

    I cant seems to get that small gap to be white.

    I have used Firebug and i KNOW it is with this class: socialmeds

    Anyone have any ideas?

    CSS in question
    HTML Code:
    #socialmeds {
    	width:100%;
    	background:url(images/back.jpg);
    }

    COde
    HTML Code:
    <div id="socialmeds">
    <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" background="images/back.jpg" >
      <tr>
        <td width="33%" align="center" valign="top"><fb:login-button show-faces="true" width="150" max-rows="1" data-size="large"></fb:login-button></td>
        <td width="33%" align="center" valign="top">
             <a href="http://www.facebook.com/myeasytv"><img src="http://www.myeasytv.com/images/icon_facebook.png" alt="Facebook Fan Page" border="0"></a>
             <a href="https://twitter.com/#!/my_easytv"><img src="http://www.myeasytv.com/images/icon_twitter.png" alt="Twitter" border="0"></a>   
             <!-- Place this tag where you want the +1 button to render -->
             <div class="g-plusone" data-annotation="inline" data-width="150" data-href="http://www.myeasytv.com"></div>
             <!-- Place this render call where appropriate -->
             <script type="text/javascript">
               (function() {
                 var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true;
                 po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js';
                 var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s);
               })();
             </script>
         </td>
         <td align="right" valign="bottom"><div class="fb-like" data-href="http://www.myeasytv.com" data-send="false" data-width="400" data-show-faces="true"></div></td>
      </tr>
     </table>
    </div> 
    I have done everything i can think of to the CSS, adding height, repeate, making background image bigger, changing the image (which is just a .jpg of white background) to just white background

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Location
    Gold Coast (MS)
    Posts
    2,208
    See if it may be one of these CSS errors.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles