www.webdeveloper.com
Results 1 to 2 of 2

Thread: @-moz-document url-prefix() not working

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1

    @-moz-document url-prefix() not working

    I have a webpage and a CSS file for it.My problem is in the CSS file when I am using

    @-moz-document url-prefix()

    On my computer the CSS rules apply but on anothe computer it does not work(tested with same version of Firefox) which is really odd. Here is my exact CSS code if that helps in any way:

    Code:
    @-moz-document url-prefix()
    {
    
      .SelectStyle {
        position:relative;
        top:-17px;
      }
    
    }
    
    .SelectStyle {
    float:right;
    }
    Am I missing or doing something wrong here?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,148
    The fact that it works on your computer suggests that the stylesheet isn't being loaded when you access the page on your website. That indicates that either the stylesheet hasn't been uploaded to the server or the <link> tag in your HTML document is not set properly - a relative URL is the likely problem.

    By the same token, I'd avoid using this particular hack on a live website without a compelling reason. Why are you setting a different style for Firefox here?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles