hi,
i got problem sending the php data on the c#.net web service,
i already research and do something about it but still no luck...

PHP Code:
$s = new nusoap_client("http://localhost:53794/Service1.svc?wsdl",'wsdl');
$s->soap_defencoding="UTF-8";
$result $s->call('GetData',array('parameter'=>432)); 

if(!
$err $s->getError()){ 
    echo 
'Result: '.$result
} else { 
    echo 
'Error: '.$err


echo 
'<xmp>'.$s->request.'</xmp><br>'
echo 
'<xmp>'.$s->response.'</xmp>'
here's the output:
Code:
POST /Service1.svc HTTP/1.0
Host: localhost:53794
User-Agent: NuSOAP/0.7.3 (1.114)
Content-Type: text/xml; charset=UTF-8
SOAPAction: "http://tempuri.org/IService1/GetData"
Content-Length: 397

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:ns6431="http://tempuri.org">
<SOAP-ENV:Body>
<GetData xmlns="http://tempuri.org/"/>
</SOAP-ENV:Body>
</SOAP-ENV:Envelope>

HTTP/1.1 200 OK
Cache-Control: private
Content-Length: 202
Content-Type: text/xml; charset=utf-8
Server: Microsoft-IIS/8.0
X-AspNet-Version: 4.0.30319
X-SourceFiles: =?UTF-8?B?QzpcaW5ldHB1Ylx3d3dyb290XHByb3RvMVxXY2ZTZXJ2aWNlMVxTZXJ2aWNlMS5zdmM=?=
X-Powered-By: ASP.NET
Date: Thu, 06 Feb 2014 10:52:45 GMT
Connection: close

<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
<s:Body>
<GetDataResponse xmlns="http://tempuri.org/">
<GetDataResult>You entered: 0</GetDataResult>
</GetDataResponse>
</s:Body>
</s:Envelope>
if you check the
code:
$result = $s->call('GetData',array('parameter'=>432));

the result that i get

is You entered: "0"

even i set the parameter to 432

uhhh can you please help me?