www.webdeveloper.com
Results 1 to 3 of 3

Thread: & problem in URL

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    23

    & problem in URL

    Hi,
    I am fetching content from url & causing problem.
    EX.
    URL: http://localhost/pb-...s=229 house no &%20gali%20no%2034,%20harsh%20vihar&customer_address1=undefined&call_no=122451&machine_model_no=8542 21144&machine_serial_no=963258

    when i am fetching by using
    $customer_address=$_REQUEST["customer_address"];
    i should get address= 229 house no & gali no 34, harsh vihar,
    But i only getting 229 house no. (not getting after Bold & in URL)

    Can anyone suggest how to tackle this problem.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Voorheesville NY USA
    Posts
    820
    1 - you don't have a named parm of 'customer_adress'.
    2 - What are the extra & chars in your url? Obviously you can't have them since they are reserved to indicate individual parms.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ankh-Morpork
    Posts
    19,432
    I am guessing that you need to urlencode() the address before using it in your URL (so that it encodes the ampersand)?
    "Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
    ~ Terry Pratchett in Nation

    eBookworm.us

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles