www.webdeveloper.com
Results 1 to 5 of 5

Thread: forum's table is broken

  1. #1
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,576

    forum's table is broken

    This has been bothering me all day... On the Coffee Lounge forum that was just added, there is no right border to the table cell containing image that identifies whether or not there are new posts

  2. #2
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Aberdeen, Washington, USA
    Posts
    1,859
    I researched it earlier and it is not an error. That is how it is supposed to be. It's so you can tell it is not a forum of that same catigory. In fact I looked and it appears the admins put it in a catigory of its own. It appears that they have just positioned it there but it is really it's own thing.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    The United States Site: http://kellyj.t35.com
    Posts
    2,561
    the appearance is the same with the feedback, this very, forum, there is no right edge to the new or no new posts

  4. #4
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    The Dryer
    Posts
    538
    bothers me too

  5. #5
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    The United States Site: http://kellyj.t35.com
    Posts
    2,561
    but this is not a problem, it is intended. If you have a problem with it, contact scott or someoe and they will be sure to move it for you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles