www.webdeveloper.com
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: One pick-on everything review, please.

  1. #16
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Long Island
    Posts
    822

  2. #17
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,422
    Hmm... well I don't know why the first thing is happening, but it only happens in Opera, so, no offense, but as I can't fix it, I don't much care.. the page is still legible despite it- the images in the nav I guess are gonna have to go under the image replacement hack.. and the nifty resizing will have to be junked because of Opera... and can you please explain what that giant black area is?

  3. #18
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Long Island
    Posts
    822
    its just a giant black area all the way at the bottom of the page. Also your forms get royally screwed up. Would yo ulike a screen? Also all this stuff only happens in the default style. It looks fine in the black one.

  4. #19
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,422
    Have you seen anything like this anywhere else? Because this doesn't happen in any of my browsers, including Opera for windows. Do you know why it would happen, even though I may have to ignore it, seeing as few people use Opera for Mac, but I'll try to fix it if I can.

  5. #20
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Long Island
    Posts
    822
    no idea but its ok, as i rarely use opera.

  6. #21
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,422
    LOL... yeah its like 2% of the internet uses macs, and 5% uses Opera right? so 5% of 2%.. yeah i think i can let them suffer...

  7. #22
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    128
    im sure you know this but your site doesnt have valid css or html....
    http://jigsaw.w3.org/css-validator/v...rojep.t35.com/
    http://validator.w3.org/check?verbos...rojep.t35.com/

    of course its not that the errors are major....but u asked for freedback

  8. #23
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,422
    Yes, I did... and I would fix them but FTP is down... And I'm 'just a little frustated'. Hopefully it should be back up, and actually I was unaware of the blockquote errors, and I hadn't checked my CSS in a while. Thanks for reminding me, as soon as FTP is back up I'll fix those...

    BTW, CSS: http://jigsaw.w3.org/css-validator/v...es/default.css

  9. #24
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Warning: main(location.php): failed open stream
    Posts
    1,119
    t35.com is finally runnin fast again!!

  10. #25
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,422
    Yeah, and whatever problems FTP was having, they're resolved. I fixed the CSS border and the blockquote problems for the homepage as well.

    Any other comments? Are the images loading fast enough? Does everything look alright?

  11. #26
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    New York City
    Posts
    2,771
    I'm not sure if its what you inteneded, but when I access your site (On IE 6, 800x600 screen, Windows) your nav bar appears UNDER your page content. I'm thinking that it's supposed to be NEXT to it? Otherewise, your site is looking nice!

  12. #27
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Warning: main(location.php): failed open stream
    Posts
    1,119
    image in v5 scheeme seems to b all pixelized!

  13. #28
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    2,422
    Originally posted by MstrBob
    I'm not sure if its what you inteneded, but when I access your site (On IE 6, 800x600 screen, Windows) your nav bar appears UNDER your page content. I'm thinking that it's supposed to be NEXT to it? Otherewise, your site is looking nice!
    Oh, that's not good, now is it ^.^; I didn't intend for that to happen, actually I can only test resolutions for FF because I d/l'ed the Webmasters toolbar and it has a feature to resize the browser window to different resolutions. I'll try to fix that, so the nav bar shows even on low resolutions.

    EDIT: I tried it and it worked fine for me, it just went out of screen; it's fixed width. Also, Dera... the image looked fine on all of my browsers.. (doesn't show in Opera).
    Last edited by Ben Rogers; 04-27-2004 at 04:39 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles