dcsimg
www.webdeveloper.com
Results 1 to 6 of 6

Thread: how to refresh a window

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Posts
    3

    how to refresh a window

    Is it possible to refresh/reload or by any means manipulate a window by name? I have an issue where the end of a chain of popups needs to reload the main window when data is changed in that popup.

    If one of the popups in the chain is closed then I can not just go up the window.opener hierarchy, because the chain is broken. So I was wondering if it was possible to reload a window by name or if at all possible to somehow go to the top of the hierarchy bypassing the closed popup.

    Make sense?
    Main window > popup1 > popup2
    If popup1 is closed and then data is manipulated in popup2 it needs to update the main window .. but can't because while window.opener is valid (since the object is not actually destroyed) .. it is not really a window object any more and does not itself have an opener... which is what I need in order to get back to the main to manipulate it.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    39
    <meta http-equiv="refresh" content="0;url=javascript:history.go(-1)">

    this refreshes an html page

  3. #3
    Join Date
    May 2004
    Posts
    3
    I'm not looking for how to refresh an html page - the question is how do you refresh a window from the end of a chain of popups when one of the popups in the chain has been closed out.
    Last edited by devmode; 05-13-2004 at 03:04 PM.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    39
    This shows how to have the page auto-load the current page at a given interval.
    The interval choosen is 10 seconds.

    ===============================================================
    <html>
    <head>
    <!--
    This file retrieved from the JS-Examples archives
    http://www.js-x.com
    1000s of free ready to use scripts, tutorials, forums.
    Author: JS-Examples - http://www.js-examples.com/
    -->

    <script type=text/javascript>
    // The time out value is set to be 10,000 milli-seconds (or 10 seconds)
    setTimeout('document.location=document.location',10000);
    </script>


    </head>
    <body>
    <BR><center><a href='http://www.js-x.com'>JS-X.com</a></center>
    </body>
    </html>

    ===============================================================
    Maybe that!!

  5. #5
    Join Date
    May 2004
    Posts
    3
    I'm sorry - thanks for your help and all, but maybe you aren't reading the question...

    And if you don't know then you don't know.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    39
    sorry

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles