dcsimg
www.webdeveloper.com
Results 1 to 6 of 6

Thread: How to run a .js from a parent in a chils frame

  1. #1
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    How to run a .js from a parent in a chils frame

    hi all -

    I need some help please. I have an index,html that basically does a 100% frameset of a child page. Consider the parent to be in parent.com and the child in child.com of which I own both domains. Reason I do this is a use 1 Wordpress installation for landing pages of different domains.

    My auto responder provider is getresponse and they have a .js script to add to a page for the optnin popup to be invoked. I want to be able to add the getresponse javascript in the parent and have the popup load in the child. Right now it is not working.

    PARENT (this is how it looks right now):
    <html>
    <head>
    </head>
    <frameset rows="100%,0" border="0">
    <frame src="http://child.com" frameborder="0">
    <frame frameborder="0">
    </frameset>
    <script type="text/javascript" src="https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=xxxxxi&webforms_id=zzzzzzzzz"></script>
    </html>

    I am not a developer, so give me detailed responses when you reply please :-) If there is a better way to do this, I am open to it.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    localhost
    Posts
    4,973
    framesets have not been supported since HTML5 was fully released.
    --> JavaScript Frameworks like JQuery, Angular, Node <--
    ... and please remember to wrap code with forum BBCode tags:-

    [CODE]...[/CODE] [HTML]...[/HTML] [PHP]...[/PHP]

    If you can't think outside the box, you will be trapped forever with no escape...

  3. #3
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by \\.\ View Post
    framesets have not been supported since HTML5 was fully released.
    I am open to a better way of doing it.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    localhost
    Posts
    4,973
    DIV elements can be used as containers that are positioned, sized and other size references, you also control colours of lines, texts and even background images or transparencies via CSS control.

    framesets are depreciated, so the alternative is one HTML page with DIV elements set up to do the same as a frameset would do only without the scripting problems.
    --> JavaScript Frameworks like JQuery, Angular, Node <--
    ... and please remember to wrap code with forum BBCode tags:-

    [CODE]...[/CODE] [HTML]...[/HTML] [PHP]...[/PHP]

    If you can't think outside the box, you will be trapped forever with no escape...

  5. #5
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by jluyt123 View Post
    I am open to a better way of doing it.
    1) Can you give me an example of how to use DIV elements for a 100% framing?

    2) How do I load the popup in the new div element, just from the parent?

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    localhost
    Posts
    4,973
    Plenty of pre-existing example exist here and on the internet that shows you how to use a DIV element and CSS.
    --> JavaScript Frameworks like JQuery, Angular, Node <--
    ... and please remember to wrap code with forum BBCode tags:-

    [CODE]...[/CODE] [HTML]...[/HTML] [PHP]...[/PHP]

    If you can't think outside the box, you will be trapped forever with no escape...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles