www.webdeveloper.com
Results 1 to 5 of 5

Thread: Help no hair left widescreen

  1. #1
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    10

    Help no hair left widescreen

    This board is great I have learned so much but I have some problems

    1)Me

    2)I have a picture saved as a backround to display a border on the left but on wide screens it shows the beginning of the border on the right side as well. another words the picture repeats itself and starts the image again. In a normal monitor no problem.

    3)I wanted to use a picture on the right border but in wide screen works great but in a normal monitor it doesn't show. I'm sure problem 2 and 3 are related and caused by 1.

    4)Last thing, when I resize my browser window to a small size as it gets very small everything overlaps of eachother. When I resize to standard size everything is O.K. I noticed when I resize this web site everything remains the same you just have to scroll verticaly and horizontaly.

    Thanks in advance for the help. I tried to find a solution in the search but it's like trying to find a needle in a haystack and you don't know what the needle looks like.

    Chris

  2. #2
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    21,654
    1) Will always be a problem
    2) background-repeat : no-repeat; or repeat-y;
    3) see 1) and 2)
    4) Need to see some script to fix it.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Slovenia
    Posts
    230
    Do you have any link or code for the page in question??
    "There are only two forces in the world, the sword and the spirit. In the long run the sword will always be coquered by the spirit!" Napoleon Bonaparte

  4. #4
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    10

    Update

    Problem 1) Not Fixed

    Problem 2) FIXED

    Problem 3) Trying to Fix

    Problem 4) Will have to post later tonight

    Thanks for you reply it helped, still trying to figure 3 out. Turns out I need CSS. Just when you think you are beginning to understand this stuff.

    Thanks
    Chris

  5. #5
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    10
    O.K. I'm going to scream. Problem #4 I may have fixed. I used %'s for my tables. When I remove the %'s it works like this sight. It stayed the same and you must scroll. So should I use %'s and not worry about people viewing my site in 1 6 inch web browser or don't use them at all?

    Thanks
    Chris

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles