www.webdeveloper.com
Results 1 to 7 of 7

Thread: Broken link!!! Please help!!

  1. #1
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Miami, FL
    Posts
    33

    Broken link!!! Please help!!

    problem fixed.
    Last edited by icecube0045; 07-09-2005 at 09:58 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    England
    Posts
    2,972
    Works for me.
    Please post in the apropriate board in a legible color.
    Disclaimer. (1) Whilst I will help you sometimes, if I feel like it, and my advice in relation to your actual question will be of good quality: my posts are to be taken with a pinch of salt. I will be sarcastic, deploy irony and include obscure cultural references for my own amusement without warning.
    (2) You will gain nothing from complaining, and if you try to argue with me then you will not win. No matter how noble your battle seems, I am still better than you, don't be an hero.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Miami, FL
    Posts
    33
    the picture link at the top od the browser? there are 3 pictures and they all work except the tgn-gonads one. And it works in IE but not in firefox.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    England
    Posts
    2,972
    Like I said, it works for me. Maybe there was something up that's now fixed and your ISP has caching issues.
    Disclaimer. (1) Whilst I will help you sometimes, if I feel like it, and my advice in relation to your actual question will be of good quality: my posts are to be taken with a pinch of salt. I will be sarcastic, deploy irony and include obscure cultural references for my own amusement without warning.
    (2) You will gain nothing from complaining, and if you try to argue with me then you will not win. No matter how noble your battle seems, I am still better than you, don't be an hero.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Miami, FL
    Posts
    33
    No, because other members are having the same problem as well and it was brought to my attention

  6. #6
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Miami, FL
    Posts
    33
    for some reason, the <br > code is breaking the <href>

  7. #7
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Miami, FL
    Posts
    33
    ive found the probel, it sbecause of the location of the control panel on the right. But I still dont know why its doing that or how to fix it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles