www.webdeveloper.com
Results 1 to 5 of 5

Thread: URLs Not Considered Valid

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Frankfort, KY, USA
    Posts
    6,167

    URLs Not Considered Valid

    http://validator.w3.org/check?verbos...epage/0106.htm

    I've got an article which links to several testing sites - Cynthia Says and W3C Validator results. The W3C validator is listing all those URLs as not valid coding due to their having "=" and "&" in the addresses. Is the validator just freaking out, or do I need to change something?

    I want to make sure this page validates, since the article is partially about creating good & accessible mark-up.

    Thanks,
    KDLA

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ankh-Morpork
    Posts
    19,637
    As per the link in the error explanation, try changing those ampersands to the & character entity.
    "Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
    ~ Terry Pratchett in Nation

    eBookworm.us

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Frankfort, KY, USA
    Posts
    6,167
    I did that, but it still shows as not valid. ???
    http://validator.w3.org/check?verbos...epage/0106.htm

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ankh-Morpork
    Posts
    19,637
    Quote Originally Posted by KDLA
    I did that, but it still shows as not valid. ???
    http://validator.w3.org/check?verbos...epage/0106.htm
    I don't see the change when I view your source code. The links should look like:
    Code:
    <a href="http://www.contentquality.com/mynewtester/cynthia.exe?rptmode=2&amp;url1=http%3A//www.dcplibrary.org/" target="_blank">
    PS: The next thing you'll find is that the target="_blank" is deprecated.
    "Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
    ~ Terry Pratchett in Nation

    eBookworm.us

  5. #5
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Frankfort, KY, USA
    Posts
    6,167
    Huh - - -
    Thanks NogDog. I changed the code twice, but it's not showing up as changed. Maybe a Dreamweaver problem -- I'll try it in Notepad.
    I appreciate your working with me on this!

    KDLA

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center



Recent Articles